-40%

Mini prijenosni šivaći stroj SewIt

Sada više ne morate šivati ​​odjeću ručno, jer je stroj SewIt idealna zamjena za ručno izrađeni komplet za šivanje, samo da ćete pomoću njega poderanu odjeću popraviti poput prave profesionalne krojačice!

0,0 /5
Top izbira
1 x
169kn
po komadu
2 x
136kn
po komadu
3 x
119kn
po komadu

Nema na zalihi

Opis

Nema više ručnog šivanja i krpanja poderane odjeće!

• Za šivanje svih vrsta tkanina i materijala
• Pogodan za krpanje, šivanje i popravak odjeće

Prijenosni
Mini šivaći stroj izuzetno je prikladan jer je malen i ne zauzima puno prostora. Sada više ne morate šivati ​​odjeću ručno, jer je stroj SewIt idealna zamjena za ručno izrađeni komplet za šivanje, samo da ćete pomoću njega poderanu odjeću popraviti poput prave profesionalne krojačice!

Jednostavan za korištenje
Mini šivaći stroj SewIt izuzetno je jednostavan za uporabu, tako da ga možete koristiti čak i ako niste dobri u šivanju. Također ima ugrađenu svjetiljku koja osvjetljava površinu za šivanje i omogućuje vam šivanje čak i u tamnijim sobama.

Za sve vrste tkanina
Mini šivaći stroj SewIt pogodan je za šivanje svih vrsta tkanina. S velikom preciznošću možete šivati ​​pamuk, svilu, poliester, kožu i druge materijale.

Kod kuće ili na odmoru
Mini šivaći stroj zbog prikladne veličine možete koristiti kod kuće ili ga možete ponijeti sa sobom na odmor. Ovako više nikada nećete morati ručno šivati ​​poderanu odjeću!

Šivanje svih vrsta odjeće
Mini šivaći stroj prikladan je za šivanje odjeće, stolnjaka, jakni, torbica i ostalih stvari. Njime možete zakrpati poderanu odjeću ili sašiti potpuno novu haljinu.

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Mini prijenosni šivaći stroj SewIt”
Recenzije proizvoda

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.