-64%

Mini Cooler

Prijenosni ventilator Mini Cooler je praktičan dodatak domu ili uredu. Dizajniran je na način koji omogućuje da će vam i u najtoplijim ljetnim danima biti prijatno hladno.

0,0 /5
Top izbira
1 x
249kn
po komadu
2 x
200kn
po komadu
3 x
175kn
po komadu

Nema na zalihi

Opis

 

1. Hladi, čisti i vlaži zrak
Mini Cooler radi na vodenom filteru koji se nalazi u posebnom sabiraču gdje sipate hladnu vodu ili led, a Mini Cooler će pomoću filtera ohladiti topao zrak u okolini i pretvoriti ga u prijatan, hladan vjetrić.

2. Djelovanje na bateriju
Budući da Mini Cooler djeluje na bateriju možete ga nositi sa sobom bilo gdje i tako pobrinete da vam je uvijek ugodno hladno. Pogodan za korištenje kod kuće, u uredu ili bilo kojim drugim prostorijama.

3. Jednostavno čišćenje
Filter jednostavno izvadite iz uređaja i operete ga u hladnoj vodi. Nakon približno pola godine korištenja, zamijenite ga novim.

4. Opcija reguliranja smjera i intenziteta puhanja
Mini Cooler omogućuje vam podešavanje smjera zraka gore/dolje. Također možete birati među različitim stupnjevima intenziteta hlađenja.

Osim toga što prijenosni ventilator Mini Cooler djeluje kao klima uređaj koji hladi topli zrak također čisti zrak, jer filtrira sitne čestice i šalje svježi, pročišćeni zrak u vašu okolinu.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Mini Cooler”
Recenzije proizvoda

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.