-33%

Prostirka na napuhavanje ComfyMat

Neka spavanje u šatoru bude ugodno kao u domaćem krevetu!

0,0 /5
Top izbira
1 x
228kn
po komadu
2 x
183kn
po komadu
3 x
160kn
po komadu

Opis

Zajamčen odmor i ugodan san u šatoru

Izuzetno lagana
Vodootporna
Izolacija od mraza

Vodootporna

Prostirka je izrađena od kvalitetnog vodootpornog materijala pa će vas zaštititi ne samo od hladnoće, već i od vlage ili mokrih podova nakon kiše.

Izolacija od mraza

Jeste li znali da vaše tijelo upija hladnoću sa zemlje 10 puta brže nego iz okoline? Poseban materijal i oblik saća pružaju izvrsnu izolaciju koja će vas grijati noću, čak i u hladnim noćima.

Visokokvalitetan materijal

Prostirka je izrađena od visokokvalitetne cerade 500D koja je vodootporna i iznimno izdržljiva pa se ne troši i otporna je na udarce i ogrebotine.

inflatable-sleeping-mat

review-inflatable-sleeping-mat

B
B****
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5

Svaki dopust provodimo kampirajući u planinama, pa sam tražila kvalitetnu prostirku koja također izolira. Slučajno sam ovo našla na Facebooku, kupila i ne mogu riječima opisati koliko sam oduševljena. Mekana, udobna, ne vlaži se i dobro izolira od hladnoće. Preporučujem ga svima koji puno kampiraju, stvarno je super

Idealna za sve aktivnosti na otvorenom

image-Za maksimalnu udobnost

Za maksimalnu udobnost

Prostirka ComfyMat pruža maksimalnu udobnost tijekom sna ili poslijepodnevnog odmora, što je čini idealnom za kampiranje, planinarenje, izlete ili vožnju biciklom.

image-Idealna za spavanje na otvorenom

Idealna za spavanje na otvorenom

Za aktivan odmor potreban je dobar odmor. Zbog svog posebnog oblika i kvalitetnog materijala, prostirka ComfyMat pruža vam udoban san bilo gdje; bilo to u šatoru, autu ili na otvorenom.

image-Izuzetno lagana

Izuzetno lagana

Idealna je za aktivni odmor ili putovanja, budući da je izuzetno lagana i sklopiva možete je jednostavno spremiti u ruksak i ponijeti sa sobom bilo gdje.

image-Što je u paketu?

Što je u paketu?

✓ 1x prostirka ComfyMat

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Prostirka na napuhavanje ComfyMat”
Recenzije proizvoda

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.