-40%

EMS stimulator za poticanje cirkulacije krvi u nogama MASSAGE PRO

EMS stimulator za noge
Revolucionarni uređaj koji ubrzava cirkulaciju krvi u nogama, te smanjuje zadržavanje vode, oticanje i bol u nogama.

5,0 /5
Top izbira
1 x
189kn
po komadu
2 x
152kn
po komadu
3 x
133kn
po komadu

Opis

Na stopalima postoji ogroman broj akupunkturnih točaka koje su povezane s cijelim tijelom. Svaka točka predstavlja svoj vlastiti organ, a stimulirajući gore spomenute točke na tabanima, pomažemo pojedinim organima da dobro cirkuliraju i funkcioniraju u ravnoteži.

Refleksologija odnosno masaža stopala koristi se u terapeutske svrhe tisućama godina. EMS stimulator omogućuje vam svakodnevno liječenje refleksologijom u udobnosti vlastitog doma.

Pomoću EMS stimulatora, ne samo da ćete se brinuti o vitalnim nogama bez bolova, već će vam svakodnevna uporaba stimulirati cirkulaciju cijelog tijela i omogućiti mu nesmetano funkcioniranje .

 

Značajke EMS stimulatora:

Pomaže u ublažavanju oteklina i bolova u nogama te smanjuje celulit
EMS stimulator pomoću malih električnih impulsa stimulira limfni sustav u nogama, što učinkovito ublažava bol i smanjuje oticanje nogu.

Enostaven za uporabo
Postavite bosu nogu na silikonsku podlogu stimulatora i odaberite jedan od četiri moguća intenziteta djelovanja. Stimulator će početi ispuštati niskofrekventne električne impulse koji će stimulirati mišiće stopala, opustiti ih i ugodno izmasirati.

 

3 recenzije za EMS stimulator za poticanje cirkulacije krvi u nogama MASSAGE PRO

  K**** **
  5 / 5
  26.10.2021
  Kupila sam ga za mamu i jako je zadovoljna. Nisam mislila da se tako učinkovit uređaj može kupiti na internetu, uvijek sam mislila da se može nabaviti samo u specijaliziranim trgovinama. Ponekad se jednostavno moraš pustiti iznenaditi 😃
  EMS stimulator za poticanje cirkulacije krvi u nogama MASSAGE PRO photo review
  P**** **
  5 / 5
  26.10.2021
  Jako sam zadovoljna ovim proizvodom. Pomogao mi je značajno smanjiti oticanje nogu pa ga koristim tek dobrih mjesec dana. Još sam ga dobila sljedeći dan, sve pohvale trgovini!
  EMS stimulator za poticanje cirkulacije krvi u nogama MASSAGE PRO photo review
  J**** **
  5 / 5
  26.10.2021
  Još jedan proizvod iz vaše trgovine koji me jednostavno impresionirao. Već imam vaše kompresijske čarape i masažer za vrat, a ovaj sam kupio prošli tjedan i odlično radi! Osjećaj nakon masaže ugodan je i opuštajući, a noge su znatno manje umorne.
  EMS stimulator za poticanje cirkulacije krvi u nogama MASSAGE PRO photo review
Napiši recenziju
Recenzije proizvoda

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.