-50%

Brake fluid

Ispitivač kočione tekućine

Ocjene proizvoda
4,0 /5
Najbolji odabir
1 x
149kn
po komadu
2 x
120kn
po komadu
3 x
105kn
po komadu
ili
Odaberi akcijski paket -%
Brake fluid
149kn
+
-86%
Bežične slušalice
527kn
79kn
Ukupno samo:
228kn
Ušteda
66% (448kn)
Odaberi %

Opis

SIGURNOST JE NA PRVOM MJESTU

Tehnički besprijekoran automobil neophodan je za optimalnu sigurnost na cesti. Jedan od najvažnijih čimbenika je apsolutna redovito provjeravanje kvalitete kočione tekućine. Voli vezati vlagu, pa je zimi posebno opasno smrzavanje, a ljeti se opasno pregrije do točke vrenja, onemogućujući vam tako rad hidrauličkog sustava, a time i, naravno, kočnica. Osim toga, vlaga u cijevima ubrzava koroziju unutar sustava.

REDNA KONTROLA

Preporučujemo za vizualnu provjeru razine kočione tekućine u spremniku i sadržaja vlage u kočničkoj tekućini najmanje jednom tjedno. To možete učiniti samo s kvalitetnim ispitivačem kočione tekućine! Ovaj je uređaj nužan za svakog mehaničara i pametno je učiniti ga dijelom svakog kućanskog alata.

KORISTITI

5 LED indikatora koji pokazuju razinu sadržaja vlage. Uključite ispitivač, a zatim ga namočite u posudu s kočionom tekućinom. Zeleno svjetlo znači da je tekućina u dobrom stanju, što znači da u njoj ima manje od 1% vlage. Žuta boja označava još uvijek prihvatljivo stanje kočione tekućine s udjelom vlage od 2%. Ako se sva svjetla upale do prvog crvenog svjetla, to znači da u tekućini ima 3% vlage i preporučuje se zamjena kočione tekućine. Ako se sva svjetla upale do drugog crvenog svjetla, to znači 4% vlage i kočiona tekućina mora se odmah zamijeniti – takva vožnja već može biti opasna. Ako zeleno svjetlo trepće, bateriju u ispitivaču treba zamijeniti.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Brake fluid”
Ocjene proizvoda

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.